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Issue Description:  
 
States have asked if a school with a Targeted Assistance program (TAS) is broadened to be a 
Schoolwide Program (SWP) incorporating ARRA funds, is the school reported as TAS or SWP? 
 
If a school that was a TAS becomes a SWP, the State should report the school as a SWP. 
 
Also, under section 1114 of ESEA, the percentage of low-income students in a Title I school 
must be at least 40 percent for the school to be a SWP.  The source of a school’s Title I funding 
(i.e., Title I, Part A funds provided through the regular appropriation and/or Title I, Part A 
provided through the ARRA) does not affect whether the school is eligible to operate a SWP. 


